BUTLINS vidámpark, Skegness, Anglia

Dolgoztál már külföldön? Tudod, milyen az a külföldi munka? Még nem tudod, de mennél? Itt gyűjtjük össze a jó és rossz tapasztalatokat egyaránt.

BUTLINS vidámpark, Skegness, Anglia

HozzászólásSzerző: zsoltiUK » 2008.12.03. 11:40

Mesélek egy kicsit akkor, hátha valakinek hasznára válik. Én az Euwork-kel mentem ki, a Butlins nevű szórakoztató komplexumba, konkrétan az angliai Skegness városába, mint sokan mások.

7-én ugye elindultunk minden rendben is volt ahogy megvolt beszélve mikor Lutonba megérkeztünk várt ránk a busz is.Kijött elénk még 3 itt dolgozó magyar fiatal is,hogy majd az úton mesélnek meg a kérdezgethetjük őket minden féléről.Ez igy is volt a kb 3 órás utazás alatt volt időnk erre.Kicsit messze volt de hát kibirható,mert közbe meg is álltunk meg minden féle.Kaptunk papirokat amiket töltögetni kellett meg ilyesmi..Megérkeztünk Butlins-ba itt mindenki kapott ebédet aztán kiosztották a szobákat (volt aki rossz szobát kapott,mert valami olyan volt benne vagy ilyesmi de egyből ki is cserélték neki) és aznapra már nem is volt semmi más.Másnap megvolt beszélve a találkozó ahol elmondták ki hol fog dolgozni meg ismét egy köteg papírt kaptunk (aminek kitöltésébe segítettek az itteni magyarok) banktól TB, szerződés meg sok más.Utána az elkövetkező pár napban ilyen elöadásokra jártunk mint pl higénia meg,hogy miket kell csinálnunk és körbevezettek a parkban.Kb 3 nap után már kezdödött a rendes munka.Én a 3 étterem közül a legjobba kerültem (elvileg itt az a legjobb)...:) Jól is érzem ott magamat..Nekem szinte az összes kollégám magyar :) A fönök egy nő de nekem nincs vele semmi bajom.Nagyon aranyos és jó fej valamint alkalmazkodó minden ami határokon belül történik benne van!! (legalábbis eddig :) )
1 nap szabadságom van a héten amugy meg reggel általába 9-től délig és délután meg fél 5-5-től kb fél 9-ig vagyok!!Úgyhogy végülis nem rossz...Tetszik a dolog főlleg,hogy a régebbi magyarok nagyon jó fejek és segítőkészek voltak igy könnyebben ment minden meg tök jó barátok lettünk velük!!
Na de azért ne csak jót irjak... :-)
A szállásunk egyszerű.Nem egy nagy durranás de aludni jó.Viszont ez a külön hideg és melegvizes dolog borzasztó!!!Persze meglehet oldani (mi is megtettük ezt) csak minden nap ha elmegyünk itthonrol el kell valamelyik fiokba relyteni,mert ha véletlen jönnek ellenörizni a szobát akkor elveszik.Valami zuhany féla ami összeköti a 2 csapot!!Konyha egyáltalán nincsen.Van egy darab hütő és annyi.Nekünk szerencsénk volt,mert van mikró de nem mindenkinél van.Mosogatni is csak a fürdöbe lehet.Hát szó szeint 1 hűtő van (kint az elöszobába) és annyi a konyha...Ez azért kicsit gááz...Meg Guest Cateringes vagyok de 1 héten egyszer mindenkinek kell menni takarítani!!Hát az borzasztó..Jó kibirjuk egyszer de hát ha nem arra jöttünk akkor miért??Meg nha amilyen szobákat kapunk meg amilyenek a csekkerek hát az "szar"!!:) " munka közt kell megcsinálni 2 v 3 szobát.Jó kibirjuk de mindenki utálja meg mérgelődik, de megcsináljuk azt el is van felejtve!!:)
Amúgy minden rendben van." munka között meg szabadnapon járkálunk a városba (mert bolt nem igazán van itt) meg nézelődünk,szórakozunk ami éppen jön!!!
Jaaa a kaja..Uhh..:):) Háát nem is tudom..,Gyönyörűen fogalmazva rossz!!!:) Persze éhen nem hal senki de semminek nincsen szinte semmi íze és minden vagy fagyasztott vagy pedig porból van.
Pl a palacsinta vagy a tojásrántotta is porból van!:)
Aztán lehet másnak izlik és mi vagyunk a finnyások:):)

Remélem nem hagytam ki semmi lényegeet..:)

Még infó ugyanerről:
http://www.euwork.hu/vidampark.html
http://www.csukazoli.hu
zsoltiUK
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2008.12.03. 11:20

Vissza: Tapasztalatok

cron