Szakmai Gyakorlat Kínában

Dolgoztál már külföldön? Tudod, milyen az a külföldi munka? Még nem tudod, de mennél? Itt gyűjtjük össze a jó és rossz tapasztalatokat egyaránt.

Szakmai Gyakorlat Kínában

HozzászólásSzerző: CRCCasia » 2014.10.09. 15:59

Szeretném másokkal is megosztani azt a fantasztikus élményt, melyben részem volt Kínában.

A CRCC Asia China Internship Program-jával egy hónapot tölthettem el Kínában, ahol egy nemzetközi nagyvállalatnál teljesítettem a szakmai gyakorlatomat pénzügy, számvitel témakörben.
Amellett, hogy betekintést nyerhettem egy nagyvállalat (Pasific Asset Management) mindennapi működésébe, rengeteg új és különleges élménnyel gazdagodtam. Fejlesztettem angol nyelvtudásom és még kínaiul is megtanultam kicsit. Számos nagyon kedves és barátságos új emberrel ismerkedtem meg.

A CRCC Asia munkatársai mindenben a rendelkezésemre álltak, olyan programokat szerveztek nekünk, a programban résztvevőknek, mint például az önkéntes hétvége egy kínai iskolában, mely felejthetetlen élmény marad számomra.

Arra buzdítanék mindenki, hogy jelentkezzen! Fantasztikus emberekkel fogsz találkozni, gyakorlati tapasztalatra tehetsz szert, és jobban megismerheted önmagad.

Egy jó diploma manapság sajnos még nem elég, hogy egy jó munkahelyet találj, viszont egy Kínában teljesített nemzetközi szakmai gyakorlattal az önéletrajzodban biztosan egyből kitűnsz majd a tömegből!

Én tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ha szeretnél te is részt venni egy ilyen programban jelentkezz a www.crccasia.com/apply oldalon
CRCCasia
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.10.09. 15:52

Vissza: Tapasztalatok

cron