Fórumhasználat, moderálás

Fórumhasználat, kulfoldimunka.hu, Társalgó, stb.

Fórumhasználat, moderálás

HozzászólásSzerző: zsoltiUK » 2008.12.11. 11:39

A külföldimunka.hu információs portál és fórum egyben. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy figyeljen oda, mit ír, de arra is, hogy az iromány a logikus helyre kerüljön. Ha már az adott témában létezik egy írás (pl egy ország vagy egy munkahely ismertetése), akkor ugyanabban a témában ne nyissunk új topicot, hanem a meglévőhöz tegyük hozzá, hozzászólásként! Így az érdeklődőknek nem öt helyről kell összeszedniük az információkat.

Az Állás, Munka fórumba várunk olyan hozzászólásokat, akik valahol külföldi munkát láttak ,hallottak, vagy éppen keresnek új embert oda, ahol dolgoznak. Ha közvetítő irodák vagy magánszemélyek tesznek fel munkaajánlatot, akkor a kulfoldimunka.hu szerkesztőségének döntése alapján lehet, hogy leszedjük a hirdetést, de úgy is dönthetünk, hogy fent hagyjuk. Ez a mi szubjektív döntésünk, amiben több szempontot is figyelembe veszünk.

Az Országok rovatba, ha új országról teszel fel infót, különösen ügyelj arra, hogy az releváns információt tartalmazzon munkavállalási szempontból az olvasónak. Ha egy meglévő ország-ismertetőben hibát vagy hiányosságot találsz, azt hozzászólásban közöld! Ja igen, ha alaposan megimertél egy külföldi várost vagy tartományt, azt felteheted külön topicnak ebbe a rovatba!

AJÁNDÉK. Aki hasznos és hosszabb ismertetőt tesz fel az oldalrara, az ajándékot kap: egy kulfoldimunka.hu-s, kisvakondos pólót, a kívánt méretben és színben (női póló is van). Mindez már csak 2009 januárjától, részletek hamarosan.

Üdv,
kulfoldimunka.hu csapat
zsoltiUK
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2008.12.03. 11:20

Re: Fórumhasználat, moderálás

HozzászólásSzerző: Amadeus » 2015.05.19. 16:12

kulfoldimunka.hu csapat -tát keresem, Valakit, aki válaszolna is az oldalon fel tett kérdésekre!!! Van ilyen? Eddigiekben semmilyen választ nem kaptam.
Amadeus
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2015.05.11. 15:59

Re: Fórumhasználat, moderálás

HozzászólásSzerző: admin » 2015.09.15. 10:34

Sziasztok,

én most vettem át ennek az oldalnak az adminisztrációját, mert akitől átvettem, az már rég nem csinálta. Nekem viszont van kedvem hozzá, hisz a külföldi munkavállalás egyre több embert foglalkoztat, ráadásul egyre több embernek van saját tapasztalata már, amit szívesen meg is osztana másokkal.

Tehát hozzám lehet fordulni, ha valami gond van. Aki viszont állást, sztorit, infót tenne közzé, az tegye meg bátran magától, minden hasznos dolognak örülünk!

Üdv,

Toncsi

(UI: ha nem nyilvános, az admin@kulfoldimunka.hu emailcímre is írhattok, de tényleg csak akkor, ha nem nyilvános)
Avatar
admin
Adminisztrátor
 
Hozzászólások: 4
Csatlakozott: 2008.12.01. 15:15


Vissza: Minden más

cron