Személyi Jövedelemadó Visszatérítés

Dolgoztál már külföldön? Tudod, milyen az a külföldi munka? Még nem tudod, de mennél? Itt gyűjtjük össze a jó és rossz tapasztalatokat egyaránt.

Személyi Jövedelemadó Visszatérítés

HozzászólásSzerző: AdoVissza » 2009.01.08. 04:38

Az alábbi honlapon azok a külföldön dolgozó magyarok találhatnak hasznos információkat, akik állandó jelleggel, vagy csak ideiglenesen dolgoznak (dolgoztak) külföldön és szeretnék visszaigényelni személyi jövedelemadójuk maximálisan visszaigényelhető részét, akár több évre visszamenőleg is.
http://adovissza.vndv.com
AdoVissza
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2009.01.08. 04:24

Re: Személyi Jövedelemadó Visszatérítés

HozzászólásSzerző: AdoVissza » 2009.11.04. 20:05

Azoknak a külföldön dolgozó magyaroknak szeretnék információt nyújtani személyi jövedelemadó visszaigénylési lehetőségekről, akik folyamatosan, illetve csak rövidebb ideig (szezonálisan) dolgoznak, dolgoztak külföldön és visszatérítésre jogosultak.
Sokan több száz, akár több ezer EURO-tól (vagy egyéb valuta) is elesnek, mert nem tudják, hogy hol és mit kérvényezhetnek. Az adójogi nyomtatványokat anyanyelven is nehéz kitölteni, nemhogy idegen nyelven. Sokan évekig nem is tudnak róla, hogy egy bizonyos összeget visszaigényelhetnek a befizetett adó után. A legtöbb helybeli állampolgár sincs tisztában a rá vonatkozó adó-visszatérítési szabályokkal, a magyar munkavállalók pedig még hátrányosabb helyzetben vannak, hiszen a legtöbbjüknek hiányos a nyelvtudása, vagy legalábbis nehezen értelmezhető számukra a bonyolult jogi nyelv. A magyar munkavállalók általában egymástól tudják meg, mit és hogyan kaphatnak vissza.
Az alábbi honlapon megtalálhatja néhány európai és tengerentúli ország személyi jövedelemadó visszatérítés iránti kérelemhez szükséges információkat, valamint online kapcsolatot az adószakértő irodához, mely készséggel áll minden ügyfele rendelkezésére.
Az alábbiakban ajánlott adószakértő cég a legszélesebb körű adó-visszatérítési szolgáltatásokat ajánlja regisztrált ügyfelei részére. Szakértőik naprakész információkkal rendelkeznek az ide vonatkozó rendelkezésekkel kapcsolatban és vállalják, hogy ügyfeleik a lehető legrövidebb időn belül megkaphassák jövedelemadójuk maximálisan visszaigényelhető részét.
Miért érdemes szakértőt megbízni a jövedelemadó visszaigénylésével?
• Naprakész információkkal rendelkeznek
• Az összes papírmunkát elvégzik
• Az ügyfél segítségére vannak az egész visszaigénylési időszak alatt.
• A nemzetközi adójogban szerzett tapasztalatok által az ügyfelek a maximális adó visszatérítésben részesülnek
• Közreműködés az esetlegesen hiányzó, fizetéseket igazoló dokumentumok beszerzésében, melyek szükségesek a személyi jövedelemadó visszatérítéséhez
• Folyamatos visszajelzés az ügyfelek számára az adó visszatérítés folyamatáról
• A visszaigényelt adót az ügyfelek kérhetik bankszámlájukra vagy csekk formájában, lakcímükre.
• Több évre visszamenőleg is visszaigényelheti személyi jövedelemadóját.
Ha felkeltettük érdeklődését és szeretné tudni, hogy az adott külföldi országban ahol dolgozik (dolgozott), milyen típusú és összegű személyi jövedelemadót igényelhet vissza, látogasson el az alábbi honlapra. Az itt található adó kalkulátorral kiszámítva megtudhatja, hogy mekkora összegű személyi jövedelemadó visszatérítésre tarthat számot. Csak regisztrálnia kell magát, megadva elérhetőségét (név, e-mail cím, stb.......) és az iroda felveszi Önnel a kapcsolatot.
http://adovissza.vndv.com
AdoVissza
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2009.01.08. 04:24


Vissza: Tapasztalatok

cron