Ausztriában munka étteremben.

Hallottál valamilyen állásról? Keresel egy neked való munkát külföldön? Ide írj róla!
Fórum szabályok
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, reklámnak minősülő topicokat vagy hozzászólásokat eltávolítsunk. Akik állást KERESNEK, azok az "Állást keresünk!" topicba írják ezt be, és ne nyissanak új topicot, különben őket is kimodetálhatjuk.

Ausztriában munka étteremben.

HozzászólásSzerző: ZoliBp » 2014.10.17. 09:28

Sziasztok!
Keresek egy lányt 18-30 éves kor között aki jönne velem Ausztriába,Graz városba egy étterembe dolgozni mert nincs most barátnőm,és amit ajánlottak munkát Grazban oda csak most párt vesznek fel dolgozni.Szerintem a szállás miatt.Tehát nekem egy kamu barátnőre van szükségem,és természetesen teljesen szex mentes!
Az osztràk tulajdonosnak 27 ètterme van már ès az a tapasztalata,hogy a párokkal van a legkevesebb gond,azok maradnak hosszú tàvra.Egy baràtom bátyja a barátnőjével dolgozik az osztrák tulajdonosnak az egyik éttermében már több mint három éve, és ők ajánlották. Osztràk bejelentés,nincs magyar közvetítő! Kezdès október 27-én. 1000 euró+szállás+étkezés,osztrák munkatörvénykönyv szerint jár minden. Ha beszélsz társalgási szinten németül akkor kiszolgálás ételt,italt a munka és ebben az esetben a fizetés is több, ha nem beszélsz németül az nem gond picit sem, nyelvtudàs nèlkül a munka az asztalok rendbentartàsa. Sürgős mert választ kell adnom két napon belül. Küldj fotót és röviden írj magadról mert a kölcsönös szimpátia nagyon fontos lesz, mivel egy lakásban kell majd laknunk. E-mail:szentirmaizoli@gmail.com Zoli
ZoliBp
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2014.10.17. 09:23

Vissza: Állások

cron