Állást keresünk!

Hallottál valamilyen állásról? Keresel egy neked való munkát külföldön? Ide írj róla!
Fórum szabályok
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, reklámnak minősülő topicokat vagy hozzászólásokat eltávolítsunk. Akik állást KERESNEK, azok az "Állást keresünk!" topicba írják ezt be, és ne nyissanak új topicot, különben őket is kimodetálhatjuk.

Re: Állást keresünk!

HozzászólásSzerző: Anikó21 Dátum: 2010.07.17. 07:12

Szia mindenkinek!
Állást kersnénk a párommal.Én gondozó ápoló vagyok,ő lakatos.Idegen nyelvet nem tudunk.Nem tudom igy érdemes e egyáltalán bele vágni.
Anikó21

HozzászólásSzerző: prosperwoman Dátum: 2010.07.23. 17:07

43 éves, fiatalos, hiperaktív, nem átlagos gondolkodású, kreatív, megbízható nő vagyok. Szenvedélyem a kommunikáció. Olyan külföldivel szeretnék kapcsolatba lépni, akinek Magyarországon van üzleti vállalkozása, vagy gondolkodik abban, hogy Magyarországra szeretné kiterjeszteni az üzletét és szüksége van valakire, aki segíti a munkájában. Angolul jól beszélek (írásban és szóban is) többször dolgoztam külföldi vezetőkkel és elég sok területen van tapasztalatom. A számítógéphez kiválóan értek, egyébként network és online marketinggel foglalkozom jelenleg. Külföldi kiutazásról is lehet szó néha, de csak rövid időre, mert van egy 3 éves kislányom.

Köszönöm
Brigitta

E-mail: prosperwoman@gmail.com

I am a 43-year-old, youthful, hyperactive, creative and reliable woman with not average way of thinking and attitude. My passion is communication. I would like to contact someone from abroad who has an own business in Hungary or think about expanding the business to Hungary and needs a Hungarian person who gives assistance. I have a strong English (written & spoken) and I used to work together with English Managers more times. I have expereinces in more areas. My PC knowledge is excellent and currently I am an internet and online marketer. Travelling to abroad is also possible sometimes, but for a short time due to my 3-year-old daughter.

Thanks
Brigitta
E-mail: prosperwoman@gmail.com
prosperwoman

Új élet külföldön

HozzászólásSzerző: newlife Dátum: 2010.08.15. 00:05

Olyan lányt keresek akinek elege van Magyarországból,ezért külföldön képzeli el a jövőjét,és akár elmenne a világ végére is.
Normál testalkatú,független,megbízható,szerethető lányt keresek.Bővebben e-mailban,newlife@hotmail.hu.
newlife

HozzászólásSzerző: zsanc Dátum: 2010.08.22. 08:17

Sziasztok! Állást keresek külföldön, főleg Hollandiában. Óvónőnek tanulok, de halasztok egy évet, hogy kint dolgozhassak. Szívesen vállalnék gyermekfelügyeletet, de akár gyárban is dolgoznék. Németül középszinten beszélek, angolul csak alapszinten. Válaszotokat előre is köszönöm!
zsanc

Előző

Vissza: Állások