Állást keresünk!

Hallottál valamilyen állásról? Keresel egy neked való munkát külföldön? Ide írj róla!
Fórum szabályok
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, reklámnak minősülő topicokat vagy hozzászólásokat eltávolítsunk. Akik állást KERESNEK, azok az "Állást keresünk!" topicba írják ezt be, és ne nyissanak új topicot, különben őket is kimodetálhatjuk.

Re: Állást keresünk!

HozzászólásSzerző: letty82 Dátum: 2009.07.13. 11:00

Sziasztok! Férjemmel együtt Ausztriában szeretnénk dolgozni. Neki nyelvvizsgája van,én 8évig tanultam németül,most mindketten közalkalmazottak vagyunk,rendészeti dolgozók. Aki tud segíteni nekünk,kérem a nixike01@gmail.com címen tegye meg. Köszönöm!
letty82

HozzászólásSzerző: Erus Dátum: 2009.07.16. 13:39

24 years old girl searching job in Greece, near to Lamia. I can speak english, and a little greek. Im interested in all short of job(work in hotel,apartmen,restaurant,cafe teria,shop...etc.) Except erotic job!!! Im searching job for a long time, not only for summer.
24 éves lány munkát keres Görögországban, lamiához közel.Alapfokon beszélek angolul és egy kicsit a Görög is megy. Bármilyen munka érdekel, kivéve erotikus! Nem csak a nyári szezonra, hanem hosszú távra keresek munkát.
Légyszi aki tud, segítsen! Fontos!
e-mailem: n_erus@freemail.hu
Erus

HozzászólásSzerző: MarcsiesLaci Dátum: 2009.07.28. 12:33

Németország, Ausztria és Svájc területén nyelvtudást nem, vagy minimális szinten igénylő munkákat keres közösen két 27 éves fiatal(nő,férfi) cégeknél,magánházaknál. Mindkettőnk rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal.
Jellemző ránk a nagy munkabírás,türelem,alkalmazkodó képesség.
Amikre gondolunk Pl.: árufeltöltő,kertészeti és mezőgazdasági segéd- és/vagy betanított munka, csomagolói munkák,postai kézbesítő...
Akár rövid határidőn belüli kezdéssel!!!

nemedi.l@freemail.hu
marcsi@totalcar.hu
MarcsiesLaci

HozzászólásSzerző: kormos76 Dátum: 2009.08.10. 17:30

Sziasztok!32 éves férfi vagyok,autószerelő végzetséggel és B-s jogsival.Ezenkívül teleszkópgémes nehézgép és dizeltargonca vezetői engedélyem van.Jól dolgozom ív és védőgázas hegesztőkkel is,azonban nincs róla papírom,csak tűzvédelmi vizsgám.Jó logikai és problémamegoldó kézséggel rendelkezem.Jelenleg is dolgozom,15 éves munkaviszonyon van,tehát nem kerülöm a munkát.Tisztességel tudog dolgozni,azonban elvárom,hogy hasonlóképpen megfizessék.Jelenleg egy üzemben dolgozok,mint géplakatos és műszakvezető.
Akár leinformálható.A német nyelvet most tanulom,még kezdőként,de nem vagyok reménytelen.
A munkátol nem ilyedek meg,az új kihívások,csak jobban motiválnak.Lehetőleg, Németországban szeretnék dolgozni,ajobb anyagi körülmények reményében.Aki tud,segítsen.
Előre is köszönöm. Tisztelettel:kormos76
kormos76

HozzászólásSzerző: stereo111 Dátum: 2009.08.12. 09:37

Sziasztok!

41 éves vagyok és szeretnék munkát vállalni külföldön.Bármilyen munkát szivesen elvállalok és elvégzek,ami nem igényel különösebb nyelvtudást,mert az sajnos nincs.Aki tud valamit ajánlani az értesítsen.Előre is köszönöm.
stereo111

HozzászólásSzerző: Teki Dátum: 2009.08.17. 15:32

Üdv,28 éves srác vagyok külföldi munka érdekelne,mindenre nyitott vagyok,ha lenne számomra valamilyen munkalehetőség kérem értesítsenek. teki26@freemail.hu
Előre is köszi a segítséget.
Teki

HozzászólásSzerző: katalin1258 Dátum: 2009.08.18. 10:43

ÁLLÁST-MUNKALEHETŐSÉGET KERESEK KÜLFÖLDÖN.
50 ÉVES VAGYOK.GYENGE A NYELV A TUDÁSOM,DE A VENDÉGLÁTÓS SZAKMÁMBAN JÓL ELBOLDOGULOK.
10 ÉVE DOLGOZOM HOTELEKBEN-SÖRÖZŐKBEN AHOL NEM KÖVETELMÉNY A NYELV ,DE JÓL TUDTAM HASZNÁLNI,FONTOS HOGY A VENDÉGET ANYANYELVÉN KÖSZÖNTSD,A TÖBBI MEGY MAGÁTÓL.
ITTHON MÁR NEM KELLEK,EZÉRT KERESEK KÜLFÖLDÖN ÁLLÁST,OLYAN LEHETŐSÉG ÉRDEKELNE AHOL NEM KÉRNEK SOKAT A KÖZVETÍTÉSÉRT.NÉMET NYELV TERÜLETEN SZERETNÉM MAGAM KIPRÓBÁLNI!
KÉREM EBBEN SEGÍTSENEK.
ÜDV KATALIN
katalin1258

HozzászólásSzerző: dudliistvan Dátum: 2009.10.11. 16:14

Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Pék képesítéssel rendelkezem, és érdekelnének az osztrák munkalehetőségek. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Előre is köszönöm. :D
dudliistvan

HozzászólásSzerző: tkathy Dátum: 2010.01.23. 14:13

Sziasztok!

Én egy 24 éves diplomás lány vagyok, én és a 25 éves szintén diplomás párom állást keresünk Hollandiában, üvegházban, kertészetben. Angol alap szintű nyelvvizsgával rendelkezünk, a nyelvet folyamatosan tanuljuk. Sógornőm és a párja már 1 éve kint dolgoznak egy üvegházban és most elérkezettnek látjuk az időt, hogy mi is kimenjünk.
Ha valaki tudna ebben segíteni, annak nagyon hálásak lennénk. E-mail címem: t_kathy@freemail.hu

Köszönöm.
tkathy

HozzászólásSzerző: Erzsi Dátum: 2010.01.26. 14:09

Sziasztok!

Férjemnek keresek Ausztriában vagy Szlovákiában az építőiparban munkát. 20 éve kőműveskedik. (vakol, falat rak, szigetel, burkol, stb.)Nyelv tudása nincs,de nagyon jó szakember.Sokan dolgoznak kint magyarok Szlovákiában építőiparban is ,(csak mi nem ismerünk senkit, aki tudna segíteni )(Ausztriát nem tudom.)
Aki tud segíteni, az legyen szíves írjon emailt. a: bobe73@upcmail.hu -ra.

Köszönöm
Erzsi

HozzászólásSzerző: tojast Dátum: 2010.01.26. 19:13

Nagy gyakorlattal rendelkező szerkesztő, bádogos munkát keres Németországban!!
Telefonszám: 0630/677-0616
e-mail: tojast26@gmail.com
tojast

HozzászólásSzerző: nmaresz Dátum: 2010.02.05. 15:07

Ács-állványozó vagyok.Külföldi munkát keresek,bármilyen más munka is érdekel.
Ha valaki tud írjon: tmsgergely28@gmail.com
nmaresz

HozzászólásSzerző: KomjáthyPetra Dátum: 2010.02.15. 18:01

Kedves Mindenki!

Párommal NAGYON ki szeretnénk menni dolgozni Ausztriába!
Aki a kijutásban, vm. a kint maradásban bármit TUD segíteni, kérem írjon/jelentkezzen!!
Az érdekelt munka: kezdetben mezőgazdaságban együtt a párommal (igazából a legfontosabb, hogy folyamatos legyen, ne szezonális),
később pincér, majd szeretnék a diplomámban elhelyezkedni (építőmérnök), de nyitott vagyok bármilyen jellegű, erotikamentes, legális, folyamatos munkára.
A párom később víz, szennyvíz területén szeretne elhelyezkedni. Ő hivatásos, én B jogosítvánnyal rendelkezem.
Beszélünk németül.
E-mail címem: komjathy.petra@freemail.hu

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!! :) :)
Petra
KomjáthyPetra

HozzászólásSzerző: lindum Dátum: 2010.02.22. 19:18

Kedves Fórumozók!

46 éves férfiként szeretnék külföldön munkát vállalni. Bármit elvállalok ami különösebb szaktudást nem igényel. Beszélek angolul, oroszul. Ezeken a nyelvterületeken már dolgoztam is (Kazahsztán, USA, UK).
SÜRGŐS!!! Elérhetőségem:treskaed@gmail.com
Előre is köszönöm:István
lindum

HozzászólásSzerző: gyula1234 Dátum: 2010.02.25. 14:28

Sziasztok!

Ausztriába szeretnék munkát vállalni.
Szakmám kőműves, villanyszerelő, és biztonsági őr, de minden egyéb érdekel.
Amennyiben tudtok olyan megbízható céget, aki ki tudna vinni, kérlek
üzenjetek.
e-mail címem: puha.gy@freemail.hu
Segítségeteket előre is köszönöm.
Gyula
gyula1234

HozzászólásSzerző: allaslehetoseg Dátum: 2010.04.14. 10:30

Üdv minden álláskeresőnek!
Én nemrégen találtam állást az Álláslehetőség.eu segítségével, sok angliai munka van rajta, de aki beszél angolul az biztos talál állást magának.
Egyértelmű, hogy nehéz állást találni mostanában, de szerintem senki se adja fel, ha nem beszélsz nyelveket akkor nehéz lesz a dolgod külföldön, de ha alapfokon megérted amit mondanak akkor már nem lehet baj.
Angliát és Írországot javaslom mindenkinek: http://www.allaslehetoseg.eu

Jó álláskeresést!
allaslehetoseg

HozzászólásSzerző: Kubesz Dátum: 2010.05.06. 16:33

Hello!

20 éves srác vagyok. Alap- társalgási szintű angollal keresnék lehetőleg Nagy-Britanniában bármilyen állást (szállodai munka, takarítás, stb)
E-mail: kovermate@citromail.hu, 30/259-4665.
Kubesz

HozzászólásSzerző: hebike Dátum: 2010.05.17. 15:42

Sziasztok!

Édesapámmal ketten állás keresünk Ausztriában vagy Németországba ha lehet egy helyen szeretnénk dolgozni! Édesapám 53 éves nyelvet nem tud, én 24 éves vagyok alapfokon beszélem a németet. Takarítói vagy mosogatói állás érdekelne minket. Elérhetőségem: hebok@freemail.hu
Aki tud kérem segítsen!

Előre is köszönöm!
hebike

HozzászólásSzerző: whiteee75 Dátum: 2010.06.02. 20:19

Sziasztok!Gipszkartonos vagy bármilyen szárazépitészeti vagy ezermester jellegű munkát keresek.Sokfelé jártam már,folyékonyan beszélek angolul,jó szaki vagyok csak nem a szavak embere.Egyszerűen nem tudom eladni magam:(
Három gyereket nevelünk párommal,de itthon nem tudok megélni,nem csak az árak miatt.Pl. ha megcsinálok egy munkát van,hogy ki sem fizetik,ha meg kifizetik,rögtön megy számlákra.Szóval muszáj lenne mennem,de akárhova irok,küldöm el a CV.-m,sehol semmi,pedig tudok,akarok is dolgozni!Szóval ha vkinek kell egy csendes,ügyeskezű kolléga,vagy tud egy helyet,légyszi szóljon!Előre is köszönöm!whiteee75@yahoo.com
p.s.:kérlek,csak olyanról szóljatok ami tuti nem átverés,köszönöm!
whiteee75

HozzászólásSzerző: VeresLaci1 Dátum: 2010.06.23. 11:43

SÜRGŐSEN ÁLLÁST KERESEK!

"B" kategóriás jogsival, TARGONCAVEZETŐI papírral és GYAKORLATTAL raktárosi állást keresek külföldön. Lehetőleg Németországban, vagy Ausztriában, de bármilyen megoldás érdekel.
34 éves férfi vagyok. Van saját autóm az esetleges kiutazáshoz.
Egyébként más tipusú munka is érdekel, de alapvetően a raktárosi, targoncás lenne a megfelelő a tapasztalatomhoz illő.
Alap német és angol nyelvtudással rendelkezem.

Kérem ha tud valaki valamit segítsen: 30-3414224 vagy xy0419@gmail.com
Köszönöm
VeresLaci1

ElőzőKövetkező

Vissza: Állások